Învataturi pentru suflete avansate

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru adulti. După 21 martie 2015 începem din nou înscrierile la cursurile yoga la incepatori, timp de 4 luni. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

freedomVă oferim mai jos câteva perle de înțelepciune aparținând celebrului scriitor american Richard Bach, cel care a scris romanul inițiatic Pescărușul Jonathan Livingston.

 

Cum se împaca ceilalti cu ceea ce îti este dat tie nu e treaba ta, ci a lor.

 

 Pentru a putea începe sa înveti orice, trebuie sa lasi la o parte siguranta pe care ti-o da ignoranta.

 

 Tu esti cel care a cerut sa fie lasat aici, pe acest Pamant, astfel încat sa poti face ceva remarcabil, ceva care conteaza pentru tine, pe care nu ai fi putut sa-l faci nicaieri altundeva si nici altcandva.

 

  Singurele lucruri care conteaza cu adevarat la sfarsitul sejurului tau pe acest Pamant, sunt:

 – Cat de frumos ai iubit?

 – Care a fost calitatea iubirii tale?    

 

 Semnul de recunoastere al ignorantei tale este taria cu care crezi în nedreptate si în tragic. Ceea ce omida numeste sfarsitul lumii, adevaratul maestru numeste fluture.  

 

 Cum anume vrei sa fii în urma acestei experiente – în ce fel vrei sa te fi schimbat în urma ei?   

 

 Nimeni nu te obliga sa înveti. Ai sa înveti cand ai sa vrei chiar tu.

 

 Pentru ca tu sa te schimbi, e nevoie de o miza mare. 

 

 Pacatul originar este limitarea Sinelui. Sa nu o faci. 

 

 Ia aminte la ce îti spune viata. Ea îti arata tot ce trebuie sa stii despre ceea ce poti sa devii.

 

 Ceea ce te inspira, te si ghideaza si te si apara.

 

   Argumenteaza în favoarea propriilor limitari si, fara îndoiala, le vei avea.   

 

 Singura datorie pe care o ai, oricand, în cursul oricarei vieti, este sa-ti fii loial tie însuti.   

 

 Daca alegi siguranta în locul fericirii, o vei avea, însa cu acest pret.   

 

 Credinta eronata este sa accepti reguli fara sa fi reflectat întai asupra lor, cand mergi înainte pentru ca stii ca asta  asteapta altii de la tine. Vei aduna milioane de astfel de credinte pe parcursul vietii daca nu esti atent. 

 

 Cati îsi traiesc vietile fara sa descopere vreodata ceea ce stiu sau ce iubesc?

 Multi.

 Este datoria ta sa nu îti îngadui sa ajungi ca ei. 

 

 Nu e nimic de iertat cand stii ca ai chemat la tine toate experientele din viata ta. De ce te-ai încrunta la cei care îti aduc ceea ce ai cerut? 

 

 Cel mai mult ai de învatat cand joci împotriva cuiva care te poate învinge.    

 

 Esti maestru în ceea ce ai trait, artizan în ceea ce traiesti si amator în ceea ce urmeaza a fi trait.    

 

 Cand traiesti cu maxima intensitate, nu mai conteaza deznodamantul jocului. Orice s-ar întampla, este bine. 

 

 O viata este sansa ta de a exprima Sinele în cel mai palpitant si creativ mod cu putinta.   

 

 Ti-ai reglat capacitatea de perceptie la o anumita frecventa, si numesti tot ceea ce poti vedea “lumea”. Te poti acorda, oricand, la frecvente noi.      

 

 O viata creativa si plina de iubire pentru ceva, orice, este o viata sanatoasa. Cand faci ceea ce te face fericit, ai parte de vindecare si siguranta.    

 

 Primul pas pentru a te elibera de sub hipnoza este sa constientizezi ca ai fost în stare de hipnoza.     

 

 Nu exista paradisuri, nici infernuri, ci doar aceste lumi nesfarsite pe care tu însuti le creezi, pana în momentul cand vei gasi solutia.       

 

 Nu exista lucru caruia sa nu-i poti da consimtamantul. Nu exista nimic din care sa nu te poti retrage.  

 

 Garantie pentru o viata grea si fericita:

   1.Afla ce iubesti sa faci mai mult pe acest pamant.

    2.Fa-l indiferent de ce îti sta în cale.

    3.Daruieste ceea ce ai castigat în urma acestei iubiri, acelora care se arata interesati.   

 

 Împartasindu- ti iubirea, vei fi purtat catre o viata magica, a fericirii interioare, pe care altii, neîmpartasind- o cu tine, nu o pot cunoaste.       

 

 Daca darurile îti sunt mici, recompensa îti va fi pe masura. Daca daruiesti universuri întregi, recompensa îti va fi imensa.    

 

 Învata ceea ce stie magicianul si nu ti se va mai parea magie.    

 

 Orice rau ar fi sa-i faci altcuiva, fa-ti-l întai tie însuti.     

 

 Fa ceea ce ai visat întotdeauna sa faci si nu va mai ramane loc pentru regrete.   

 

 Pentru orice întrebare imagineaza-ti cel mai ciudat raspuns, total opus celui la

 care te-ai putea astepta. Oare este valabil?    

 

 Unii spun sa înduri, unii spun sa slujesti, unii sa te detasezi. Dar cine îti spune sa gasesti ceea ce este cu adevarat bine pentru tine?      

 

 Sa înveti înseamna sa descoperi ceea ce stiai deja. Sa faci înseamna sa demonstrezi ca, într-adevar, stii. Sa-i înveti pe altii înseamna sa le amintesti ca si ei stiu, la fel de bine ca si tine. Sunteti, cu totii, învatacei, muncitori, învatatori.    

 

 Fiecare persoana, întamplarile vietii tale, toate sunt cu tine pentru ca tu le-ai atras înspre tine. Ceea ce alegi sa faci cu ele este treaba ta.      

 

 Cel mai bine stii sa îi înveti pe ceilalti lucrurile pe care tu însuti trebuie sa le înveti cat mai bine.    

 

 Sinele este Viata, Iubire, acel Ceva Magnific din centrul fiintei tale.

 Sinele nu cunoaste limitarile impuse de spatiu-timp, la fel cum nu cunoaste tot ce înseamna griji, temeri sau credinte în viata ta.

 

 Acel Ceva nu te priveste ca pe o fiinta bipeda de pe suprafata celei de-a treia

 planete a unui mic soare de la marginea unei micute galaxii dintr-un univers neînsemnat, înghesuit, pentru o clipita, între miliarde si miliarde de alte universuri.

 

 Acel Ceva te vede pe tine oglindindu-I propria imagine si îti ofera libertatea totala de a face tot ce îti doresti, în afara sa mori.    

 

 Pentru a aduce ceva în viata ta, imagineaza-ti ca este deja acolo.      

 

 Un dezastru înseamna o schimbare. Este o sansa deghizata, în straie prea largi.    

 

 Esti liber sa îti schimbi dimensiunea constiintei la întamplare, prin învataturi sau la vointa. Nu îti este însa permis, sa refuzi sa exprimi viata.    

 

 Nu exista o problema care sa nu îti lase un dar dupa ce trece. Cauti problemele

 pentru ca ai nevoie de darurile lor.       

 

 Destinul nu te forteaza sa mergi într-o directie pe care nu vrei sa o urmezi. Tu esti cel care alegi. Destinul tau este în mainile tale.

 

 Esti o fiinta a luminii. Ai venit din lumina, te vei întoarce în lumina; la fiecare pas te înconjoara lumina fiintei tale nelimitate.     

 

 Imagineaza-ti universul minunat si desavarsit. Apoi fii sigur de urmatorul lucru: Sinele si l-a imaginat putin mai bine decat ai facut-o tu.     

 

 Continua sa eviti problemele, si nu vei fi niciodata cel care le-a depasit.    

 

 Nu ti se va trimite niciodata o dorinta fara sa-ti fie daruita si puterea de a o realiza. S-ar putea însa sa fie nevoie sa depui efort pentru aceasta.    

 

 Nu exista greseli. Întamplarile pe care le atragi asupra ta, oricat de neplacute ar fi ele, sunt absolut necesare pentru ca tu sa înveti ceea ce trebuie sa stii. Fiecare pas pe care îl faci este necesar pentru ca tu sa ajungi la telul pe care ti l-ai propus.   

 

 Ti-ai dat propria viata ca sa ajungi cine esti astazi. A meritat?   

 

 Viata EXISTA. Acolo te duci atunci cand ai nevoie de vindecare, alinare, energie,

 perspectiva.      

 

 Nimeni nu poate ajuta la rezolvarea unei probleme daca problema este ca persoana ce trebuie ajutata nu vrea sa gaseasca rezolvarea. 

 

 Nu este nevoie sa te lupti ca sa traiesti potrivit dorintelor tale. Traieste cum vrei si plateste pretul necesar.     

 

 Motivul esential pentru care nu ai primit raspunsuri este ca nu ai pus întrebarile.   

 

 Principiile se schimba greu, pe nesimtite, si nu stii niciodata ca s-au schimbat pana cand, la un moment dat, ceva ce înainte era bine, acum nu mai pare a fi asa.

 

Autor : Richard Bach

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011