Luna Noua in Varsator – 19 februarie 2015, ora 01:46 – semnificatii astrologice

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru adulti. După 21 martie 2015 începem din nou înscrierile la cursurile yoga la incepatori, timp de 4 luni. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

New-Moon-in-Aquarius-The-5th-Element-Wake-Up-WorldLuna Noua aduce pentru fiecare dintre noi un timp al initierii si al noilor inceputuri.

Este momentul in care cele doua Luminarii, respectiv Sorele si Luna isi unesc energiile, aducandu-le la echilibru. Atunci cand cele doua astre impart acelasi grad zodiacal, are loc o „casatorie cosmica”, care fuzioneaza masculinul si femininul intr-o unitate perfecta. Datorita conjunctiei dintre Soare si Luna, se genereaza o anihilare reciproca a fortelor solare si lunare, dar in acelasi timp se manifesta o complementaritate speciala a energiilor yin – yang din natura.

Rezultatul acestei anihilari este manifestarea fortei neutre, a fortei “zero”, care permite o forma de suspendare a energiilor contrare si echilibrarea lor prin forta unificarii polare.

Acest moment mai este denumit si hiatus sau suspendare (prin echilibrarea celor doua energii, Yin si Yang), permitand sa se manifeste energia tainica a inceputului, o forta Universala ce favorizeaza folosirea corespunzatoare a liberului arbitru.

Daca  acum, urmarim sa gasim un perfect acord intre vointa noastra si Voia lui Dumnezeu, constiinta noastra va trece prin transformari spirituale de exceptie ce vor conduce la dobindirea starii de armonie.

Noaptea care precede acest fenomen de Luna Noua, in cazul nostru noaptea dinspre 17  spre 18 februarie 2015, este sarbatorita in tratitia spirituala orientala sub numele de Shiva Ratri. Merita sa mentionam importanta acestui moment astral asa cum este el revelat de traditia spirituala orientala, ca sarbatoarea noptii tainice a lui Shiva. Conform descrierii acestei sarbatori, in faimoasa lucrare ” Shiva – Purana, legenda imemoriala a Zeului Shiva”, noaptea de dinainte de Luna Noua este o noapte a transcendentei divine, iar daca ne angrenam in activitati spirituale putem obtine rezultate exceptionale care sa echivaleze cu rezultatele obtinute in urma unui an de practica spirituala asidua.

Pe parcursul acestui moment astral, este bine sa avem o alimentatie usoara, sa reducem ritmul activitatilor zilnice, si sa incercam sa ne orientam catre interior, fiind constienti ca aceasta noapte este deosebit de eficienta pentru practica meditatiei, ea oferindu-ne ocazia sa realizam astfel, importante progrese spirituale.

……………………….

varsator Aspecte specifice

 Pe 19 februarie,  avem cea de-a doua Luna Noua in Varsator! Ea se formeaza la data de 19 februarie 2015, ora 01:46, ora Romaniei, pe  gradul anaretic, karmic 29:59, practic pe ultimul minut din ultimul grad in zodia Varsatorului, si reprezinta momentul intalnirii dintre cele doua luminarii Soarele si Luna, aducand cele doua energii contrare in echilibru perfect.

 Cu Luna Noua in Varsator pe gradul 29, cei nascuti in jurul datei de 19 ( plus, minus trei zile) din semnele fixe (Varsator, Taur,  Leu si Scorpion)vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 29 din orice semn zodiacal.

 Luna Noua este asociata cu noi inceputuri iar in semnul  fix si de aer al Varsatorului, aceste “inceputuri”  se vor baza pe iluminarea spirituala, perceptie intuitiva, dragoste frateasca, pe valorizarea notiunii de umanitate, si cooperare indiferent de credinta sau neam.

Varsatorul este un semn de aer cunoscut pentru inovatii, idei de avangarda, genialitate, nonconformism, noi formule de supravietuire, dar in acelasi timp el reprezinta grupul, comunitatea din care facem parte, iar simbolul lui il reprezinta pe omul care revarsa  “curentii rapizi de energie” ai unei vieti noi.

Luna Noua este un moment in care obiectivele personale  ar trebui sa fie in accord deplin cu acest semn al Varsatorului, de noi depinde cum folosim aceasta energie. “A cunoaste “ este verbul magic al acestei lunatii, si trebuie sa-l conjugam atat pentru noi cat si pentru ceilalti  cu multa noblete. Sa ne gandim ce fel de foc doresc sa aprind, ce vreau sa se schimbe la mine si in lume, ce pot da celorlalti intr-un mod dezinteresat astfel ca viata sa devina mai buna?

Aceasta Luna Noua activeaza casa III, aceasta inseamna ca “semintele “ acestei lunatii vor da roade prin  prin tot ce tine de comunicare, scris, studii, rude, frati, surori, calatorii, mass-media. A treia casa ne aminteste ca mintea noastra se dezvolta prin experiente personale si imediate, prin demonstratii, dovezi de tot felul. In primul rand, aceasta Luna Noua in Varsator are drept scena, casa III, o casa a comunicarii prin excelenta. In aceasta casa, aceasta energie ne indeamna sa comunicam prin fel de fel de mijloace inedite, aici fiecare dintre noi isi poate recita rolul in mediul apropiat prin intelegerea lucrurilor de baza si prin sensibilitate practica. Valorificarea inteligentei noastre, a tuturor informatiilor  si partajarea eficienta a acestora cu ceilalti este un indemn al acestei Luni Noi.

Un aspect care provoaca aceasta lunatie este Saturn aflat in Sagetator, care face un aspect de careu cu Luna Noua in Varsator, ceea ce arata provocari legate de calatorii, studii, comert, relatii, frati si vecini. Cu Saturn  in casa I, responsabilitatile devin parca prea multe si prea grele, important este sa redefinim ceea ce conteaza foarte mult pentru viata noastra.

In schimb Uranus, conducatorul modern al Varsatorului, face un aspect de trigon cu Jupiter retrograd in Leu. Acest aspect este “un noroc din cer”, oportunitatile apar parca de nicaieri, surprizele placute aduc o schimbare de bun venit pentru tot ceea ce este plictisitor si lipsit de viata. Ocazional, acest aspect aduce o oportunitate de care trebuie profitat rapid. Uneori aduce o intalnire intamplatoare, aparent de nicaieri dar care schimba traseul vietii intr-un mod semnificativ.

Luna Noua in Varsator si in casa III conjuga verbul “ a cunoaste “ cu verbul “ a gandi” , dar trebuie sa intelegem aici ca gandirea noastra nu trebuie sa devina o piedica pentru cei din jur. Aceasta Luna Noua ne spune clar si raspicat ca “suntem, devenim, ceea ce gandim”. Legea atractiei functioneaza fie ca o cunoastem sau nu, fie ca suntem constienti sau nu de ea, fie ca o acceptam sau nu. Aceasta Luna Noua in Varsator predica intr-un limbaj karmic legea atractiei, ne spune ca trebuie sa invatam sa ne controlam gandurile, sa gandim pozitiv daca vrem sa ne fie bine. Cu Luna Noua in Varsator intr-o casa naturala a Gemenilor putem primi anumite intelegeri , adevaruri, demonstratii prin persoane inspirate, ghizi spirituali, prin scrieri si informatii care vindeca si inalta sufletul.

 

sursa; http://adriana-astro.com/

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011