Lumi Interioare, Lumi Exterioare – film documentar (2012)

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru adulti. După 21 martie 2015 începem din nou înscrierile la cursurile yoga la incepatori, timp de 4 luni. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

Fractal-Design4Va invitam sa urmăriți filmul documentar „Inner Worlds, Outer Worlds sau în traducere „Lumi Interioare, Lumi Exteriore”un film de excepție lansat în 2012. Filmul a fost realizat de către profesorul de yoga și meditație,  de origine canadiană Daniel Schmidt.

Daniel Schmidt și soția sa, Eva Dametto conduc centrul de yoga „Breathe True Yoga Center” din Ontario, Canada. Înainte de realizarea acestui film, Schmidt a studiat mai multe forme de meditație pe care le-a introdus în acest documentar. În film se fac referiri la tradițiile budiste, tibetane, taoiste și yoga.

La începutul lui februarie 2013, imediat după lansarea sa, filmul a fost nominalizat pentru a primi Premiul de Excelență la Canada International Film Festival.  De asemenea, pelicula a câștigat numeroase premii internaționale precum: premiul Peace Award of Excellence la International Festival for Peace, Inspiration and Equality din Indonesia, premiul Merit Award of Awareness la Awareness Festival din California, premiul Award of Excellence la International Film Festival for Spirituality, Religion and Vision din Indonesia, și a primit premiului pentru cel mai bun documentar la DIY Film Festival, California. La Moving Images Film Festival din Toronto a câștigat premiul Future World showcase.

„Inner Worlds Outer Worlds a mai fost nominalizat pentru premiul Cosmic Angel Award la Cosmic Cine Film Festival 2014 în Germania. Documentarul a fost câștigătorul festivalului Eternal Flame Award Surge Film Festival, Texas.  Inner Worlds a fost de asemenea selecționat în 19 festivaluri de film din întraga lume.

Cu un palmares atât de impresionant drept carte de vizită, filmul se recomandă de la sine.

Filmul se poate viziona pe site, în 4 parți, având subtitrarea în limba româna.

Partea I – Akasha

 

 

Partea a II-a – Spirala

 

 

Partea a III-a – Sarpele si Lotusul

 

 

Partea a IV-a – Dincolo de gândire

 

sursa: http://filedelumina.ro/

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011