Yoga pentru COPII

20141113_024958Cu totii stim ca traim intr-o lume agitata aflata in continua evolutie, si aceasta ne face sa ne traim viata intr-un ritm alert. Ritmul acesta am inceput sa il transmitem si copiilor nostri, care ajung sa ne mosteneasca si, chiar, sa amplifice stresul si grijile vietii zi cu zi.
Daca unii dintre adulti au descoperit ca mijloc de a se descoperi pe sine yoga, propunem ca aceasta căutare pe care copiii o au de la varste foarte fragede, cand cautarile si intrebarile sunt foarte importante in formarea lor, sa se realizeze si prin yoga.

Din aceste motive propunem participarea la cursul de yoga pentru copiii intre 8 – 12 ani, ale carui obiectiveprincipale sunt:

– imbunatatirea rezultatelor si performantelor scolare;

– gasirea unei linisti interioare chiar si in activitate agitata;

– dezvoltarea unei baze etice si morale armonioase.

Dincolo de presiunile scolare, lectii, jocuri video sau sporturi competitive, copiii pot invata prin yoga sa armonizeze impactul pe care acestea le au in viata lor.

Pentru parintii interesati de dezvoltarea armonioasa a psihicului, spiritului si fizicului copiilor propunem participarea la acest curs excepțional de yoga pentru copii, INCEPAND DIN SEPTEMBRIE 2015.

Se obine dezvoltarea stimei firești de sine si a autonomiei,copiii isi vor creste rezistenta fizica si psihica si isi vor constientiza limitele propriului corp printr-o activitate armonioasă necompetitiva.

20141114_181317Activitatea in cadrul cursului se va realiza prin joaca, muzica, cântec si folosindu-se tehnica povestilor cu talc, care ii va face sa descopere intelepciuni pline de invataturi bune. De asemenea vom integra cunostinte de ecologie, anatomie, nutritie si alimentatie.

Acest curs este un curs pentru sanatatea, bunastarea si dezvoltarea armonioasa a copilului dvs.

Cursul are loc in fiecare vineri, ora 18:00 si dureaza 60 de minute, INCEPAND DIN SEPTEMBRIE 2015.

Taxa curs/ luna: 60 lei/ copil.

INSCRIERI SE POT FACE LA la telefon: 0746.042.033 sau prin email:[email protected].

Powered by Typeform

……….
Vreau sa ma inscriu!

Daca sunteti cursant Adanima si va inscrieti copilul la curs, taxa lunara este de 40 lei. In prima luna de curs participarea copiilor este gratuita.

Recomandam o tinuta comoda, care sa permita miscarea libera, sosete.

Locatia cursului este sala „Yoga in Life”, str. Matei Basarab nr.16, la mansarda imobilului care are 3 etaje.

La parter este magazinul „MUSIC BOX”. Se ajunge astfel:
din Piata Unirii se urca pe Bd. Corneliu Coposu (multi oameni cunosc aceasta strada ca fiind Calarasi) si, dupa ce trecem de Hala Unirii si strada Sf. Vineri, pe partea dreapta, dupa ultimul bloc, se afla strada Baraschi si Matei Basarab (ele sunt foarte apropiate) si o cladire cu trei etaje si mansarda ce are la Parter magazinul de muzica”MUSIC BOX”. Sala Yoga in Life se află la mansarda.
Locuri de parcare sunt, de obicei, in spatele acestui ultim bloc de pe partea dreapta, presupunand ca venim din Piata Unirii.

Acest curs este dezvoltat de Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine, membra in Federatia de Yoga din Romania, prezidata de Acharya Leonard. Societatea Academica AdAnimanu se implica in lupta politica, nu are si nu doreste sa aiba legaturi cu societati secrete sau ”discrete” si nu are scopuri conexe cu acestea. Mesajul si invataturile scolii se adreseaza tuturor oamenilor, indiferent daca ei cred in Dumnezeu sau sunt atei, indiferent de religie, rasa, sex sau varsta.
Subliniem ca Societatea Academica Adanima NU este o secta religioasa şi nu are legaturi cu astfel de organizatii.

Instructori/ facilitatori:

20141114_180229

1. Claudia Suhov http://kidster.ro/incepem-cursul-de-yoga-pentru-copii/

2. Andreea Andrei

Cursurile au loc sub indrumarea Acharya Leonard, fondatorul Societații Academice AdAnima si profesor Abheda Yoga.
Leonard 1 (2)
 

Va asteptam cu mult drag sa ne cunoastem si sa crestem minunata lume a copiilor armoniosi!

Cursul de Yoga pentru Copii
20141114_181311