Corpul meu, prin Gratia Ta a vibrat…!

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru adulti. După 21 martie 2015 începem din nou înscrierile la cursurile yoga la incepatori, timp de 4 luni. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

ShivaNota redactiei: Shiva este aspectul particular al Unicei Constiinte supreme sau Dumnezeu care manifesta preponderent aspectul de Gratie, Bunatate, Eternul Masculin, aspectul de Constiinta, Iubirea cosmica si altele.

Aceasta marturie a fost oferita de o persoana ce doreste sa ramana anonima si a trait-o, in Bucuresti, 2014, in timpul meditatiei stafeta de 12 ore.

MARTURIE A UNEI EXPERIENTE SPIRITUALE IN MEDITATIA DE COMUNIUNE CU SHIVA FOLOSIND SI TRATAKA CU YANTRA CORESPUNZATOARE

O Preamaritule Shiva,
Cat mi-am dorit sa inteleg, sa Te inteleg,
paream atat de departe, nu stiam cum sa ma apropii,
dar minunea s-a petrecut.
Nu mai am nevoie sa inteleg pentru ca nu despre asta este vorba, mi-am dat seama acum cand am simtit.
Este ceva ce imi este destul de greu sa o pun in cuvinte, este atat de puternica senzatia incat si acum imi tremura mana.
Este o transformare care sunt convinsa ca este fara cale de intoarcere.
Corpul meu, prin Gratia Ta, a vibrat ca un instrument, parca capatand noi dimensiuni, eram si mare si mica, si cuprinsa …(si necuprinsa?) dar simteam cum ma apropii din ce in ce mai mult.
Aveam constiinta foarte treaza in ceea ce priveste energia care curgea prin corpul meu, puteam parca sa o pipai, parca cu fiecare milimetru imi castiga corpul, nu mai spun de suflet.
Si da, pot spune cu cea mai profunda liniste a sufletului meu ca a fost asa de minunata aceasta intalnire, incat corpul meu a simtit o excitatie profunda.
Oricat imi doresc sa exprim in cuvinte ce am simtit sunt convinsa ca nu o sa reusesc.
Sanii mei s-au transformat in doi „flamânzi”, dar, in acelasi timp impliniti;
mainile mele au capatat alte dimensiuni, extinse, mult mai senzitive.

Coloana mea era mai bine reprezentata si o simteam milimetru cu milimetru pentru ca vibra precum o coarda de vioara sub atingerea maestrului.
Ceea ce am simtit nu tine de domeniul lui “a intelege”, nu tine de domeniul “purului” sau “impurului”;
tine de domeniul lui “a trai, a simti, a te implini, a multumi, a celebra si a darui/radia” in jur din ceea ce este cel mai minunat cadou pe care l-am primit, Gratia Ta, Supremule Shiva…
Cu smerenie, delicatete si recunostinta, voi alerga, ma voi darui pentru a te putea primi si a putea sa “gust” sa ma umplu de Tine.
Iti multumesc!

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011