Luna Plina in Leu – 4 februarie 2015, ora 01:09 – semnificatii astrologice

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru adulti. După 21 martie 2015 începem din nou înscrierile la cursurile yoga la incepatori, timp de 4 luni. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

leo-full-moonAspectul de Luna plină reprezintă perioada de apogeu a influenţei Lunii asupra planetei noastre. Este acel moment în care fluxul ajunge la maxim, creşte receptivitatea, iar sensibiliatea tuturor organismele vii este amplificată.

 INFLUENŢA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adica de pe  3 februarie, ora 07:09, pana pe 4 februarie, ora 19:09! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună.

Ce este bine sa evitam in aceasta perioada: este neintelept sa facem dragoste in perioada de influenta nefasta a Lunii Pline. In timpul actului amoros, datorita fuziunii si dilatarii aurice profunde dintre cei doi iubiti, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, intr-un mod inconstient, vibratiile negative existente in mediu. S-a constatat ca acele cupluri care NU respecta aceasta interdictie, se confrunta mult mai des cu probleme si tensiuni penibile, care nu au au adeseori nici o motivatie, respectiv asta exacerbeaza manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretentiilor si uneori a starilor de violenta verbala, psihică sau chiar fizica.

Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre. In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 2 februarie 2015, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii, si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire. Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

……….

moon-in-leoAspecte specifice

 

Luna Plina se formeaza in semnul regal al Leului pe data de 4 februarie 2015, ora 01:09 ora Romaniei pe gradul 14:48 . Luna Plina in Leu, un semn de foc, fix, mandru,masculin si dominat de Soare, se formeaza pe gradul 14: 48 in opozitie cu Soarele in Varsator pe acelasi grad, 14: 48. Dupa cum ne-am obisnuit, stim deja ca momentul astral de Luna Plina ne aduce in prim plan, promisiunea implinirii unor activitati incepute la Luna Noua care s-a format in acelasi semn, deci tot in Leu, pe 27 iulie 2014, cand am plantat “semintele”, iar acum vom culege roadele, depinde de cum am “udat” si ingrijit gradina in acest interval de timp.

Cei care vor fi mai mult influentati de aceasta energie astrala, vor fi cei care sunt nascuti in jurul datei de 4 februarie, mai, august sau noiembrie ( plus , minus 3 zile), ei vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 14  Leu, Scorpion, Varsator sau Taur (semnele fixe).

O Luna Plina in Leu poate fi mandra, creativa, aroganta, dramatica, accentueaza imaginea personala si tot ceea ce ea a hranit, construit in ultima perioada. Luna Plina in Leu aduce “ lumina “ in visele noastre marete, suntem ajutati sa vedem care dintre acestea pot fi realizate si care trebuie sa le dam deoparte. Luna in Leu ne cere sa punem pe scena toata bogatia sufletului nostru si ca atare o bogatie plina de idealuri dar care nu tine seama de reactiile celorlalti. Soarele in Varsator este o energie ce ne da excentricitate, inventivitate, orice iese din obisnuit este bine venit, predispune la schimbare, inovatii, progres.Varsatorul vrea sa fie ascultat de toata lumea, inventeaza noi forme de comunicare, de gandire , de relatii. In acest moment suntem ajutati sa acordam idealurile noastre cu cei din jurul nostru, dintr-un grup, dintr-o societate, sa gasim oamenii, situatiile de viata care ne ofera placere, bucurie, sa dam glas impulsului inimii(Leul). Daca Leul spune “ eu sunt puternic, eu sunt regele”, Varsatorul spune “ impreuna suntem puternici, obiectivele comune pot fi eliberatoare, revolutionare”.

Acest aspect de Luna Plina in Leu face parte dintr-o configuratie astrala denumita Bumerang sau Yod cu o a patra planeta in opozitie cu focarul.In esenta, un YOD este cunoscut sub numele de degetul destinului sau degetul lui Dumnezeu, este o configuratie formata din doua planete in sextil ( aspect benefic) si fiecare planeta formeaza un aspect de inconjunctie (150 grade) cu a treia planeta din varful configuratiei. In cazul nostru, Pluto in Capricorn este in aspect de sextil cu Marte si Chiron in Pesti iar Luna Plina in Leu este planeta focar a modelului astral. Soarele in Varsator se opune  Lunii in Leu si lui Jupiter retrograd in Leu, se formeaza asa cum am mai spus, un Yod bumerang, cu Soarele ca “punct de reactie”.

Luna Plina in Leu in casa IX este planeta focar a Yodului, si arata ca suntem ajutati prin ghizi spirituali, intuitie, vise, premonitii sa vedem lumina de la capatul tuneluluii, ni se ofera o perspectiva pentru viitor.

 

Sursa: http://adriana-astro.com/

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011