ONU a declarat in mod oficial ziua de 21 iunie drept Ziua Internationala Yoga!

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru adulti. După 21 martie 2015 începem din nou înscrierile la cursurile yoga la incepatori, timp de 4 luni. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

earth-day-yoga

O informatie foarte pretioasa pentru toti cei care practica yoga, si nu doar pentru ei, este aceea ca in luna decembrie 2014, Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a declarat data de 21 iunie a fiecarui an drept Zi Internationala pentru Yoga, adoptand o masura propusa de premierul indian Narendra Modi, care a spus ca yoga permite oamenilor “sa descopere sensul de unitate cu sinele, lumea si natura”.

Adunarea Generala a ONU, compusa din 193 de membri, a aprobat prin consens o rezolutie care stabileste o zi pentru celebrarea acestei practici antice, masura ceruta de Narendra Modi, in luna septembrie 2014, in timpul discursului sau inaugural in fata organizatiei mondiale.

“Yoga nu trebuie sa fie doar un exercitiu fizic pentru noi, ea ar trebui sa fie un mijloc de a ne conecta cu lumea si cu natura”a spus Modi cu ocazia discursului sau la ONU. “Ea ar trebui sa produca o schimbare in stilul nostru de viata, sa creeze mai multa constientizare in noi insine, si chiar sa ne ajute sa combatem schimbarile climatice.”

Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, a declarat ca Ziua Internaţionala pentru Yoga va aduce in atentie beneficiile holistice ale acestei practici.

“Yoga poate ajuta la rezistenta in fata maladiilor care nu pot fi comunicate. Yoga poate aduce laolalta comunitatile, intr-o maniera incluziva care genereaza respect. Yoga este un sport care poate contribui la dezvoltare si la liniste. Yoga poate chiar sa ajute oamenii in situatii de urgenta, pentru a gasi un mod de a scapa de stres”, a spus Ban Ki-moon.

 

Sursa: http://www.gandul.info/international/onu-a-declarat-data-de-21-iunie-drept-ziua-internationala-pentru-yoga-13717222

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011