Ziua Internationala Yoga – parcul Carol, in Bucuresti, la baza scărilor către monument. (nu mai are loc din cauza ploii :) )

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru incepatori iar intalnirea de deschidere a noului curs de yoga va fi pe data de 25 octombrie 2015. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

yoga 4Pentru a expansiona Ziua Internationala Yoga și frumusetea practicilor yoga va invităm la un eveniment ce va avea loc in parcul Carol langa scarile ce duc la monument si care va dura 60 de minute, duminica, 21 iunie orele 18.
………………………………………………………………………………..
India este singura tara care un minister pentru yoga.
Noi avem convingerea ca, datorită importantei pe care yoga o are pentru viata firească a oamenilor, în viitor fiecare tara va avea un astfel de minister.
Daca nu practicati yoga poate ca o astfel de afirmatie v-ar putea parea stranie, dar atunci cand cineva simte lumina si energia pe care yoga o aduce in viata sa și universalitatea pe care o au metodele autentice yoghine tide să considere că o astfel de decizie politica este un fapt necesar.
ONU a stabilit o Zi Internationala Yoga și, foarte important, aceasta este tocmai pe data de 21 iunie, data la care are loc solstitiul de vară – evenimentul astronomic major din parcursul pământului în jurul soarelui ce durează un an.
Acest eveniment planetar are o anumită semnificație energetica și spirituala resimtită de toate fiintele de pe pamant.

yoga 1Pentru a expansiona in această zi frumusetea practicilor yoga, va invităm la un eveniment ce va avea loc in parcul Carol langa scarile ce duc la monument si care va dura 60 de minute, duminica, 21 iunie orele 18.
E bine sa veniti mai devreme, pentru că evenimentul va incepe la ora anuntata.

Cine poate participa?
Oricine, indiferent daca are sau nu cunostinte despre yoga.
PENTRU A CONFIRMA PARTICIPAREA PUTETI SA VA INSCRIETI AICI…!

Ce „dotari” sunt necesare?
Vom aduce și noi unele materiale, dar este bine sa aveti o pătură sau o mica salteluta izoprenica pentru yoga.

Evenimentul va cuprinde: exersarea unor posturi yoghine; o scurtă meditație; o expunere despre yoga, sănătate și viața de zi cu zi, iar în încheiere,  un mic moment artistic.

 

Vă asteptăm cu drag!
Acharya Leonard
yoga 2

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011