Oglinda Sinelui

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru incepatori iar intalnirea de deschidere a noului curs de yoga va fi pe data de 25 octombrie 2015. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

guru_uchenikUn înțelept trăia în lume înconjurat de discipolii săi. Într-o zi, unul dintre aceștia, îi spuse:
-Maestre, nu stiu cum să fac să fiu fericit.. Învață-mă!”
Maestrul îl privi lung, și apoi îi dărui o oglindă:
-Fii fericit!, îi spuse grăbit și plecă.
Discipolul ramase incremenit cu oglinda în mână…

Trecură ani și ani.. până într-o zi, când maestrul îl zări din nou discipol. Acesta era senin, îi zâmbea cerului, având o lumină în ochi pe care nu i-o cunoștea.
– Ei,- îl intrebă – ai aflat?
– Da- raspunse discipolul – am aflat ca:
Esenta tuturor lucrurilor o gasesti in tine,
Nimeni nu-ti va putea oferi fericirea.. numai tu,
Cand cineva te intreba:„Esti fericit?.. ce raspunzi?!“
– Da, sunt fericit!..Aceasta ce inseamna?!
– Înseamna ca te-ai gasit pe tine cel adevarat.. Și ca te simti bine in pielea ta.. Te uiti in oglinda si te recunosti: da, eu sunt ceea ce sunt..acela…și-s tare frumos!!
Acum, cred ca am inteles ca fericirea nu se invata, ci se descopera in sine… Iar pentru aceasta nu ai nevoie de nimeni din afara ta ca sa ti-o ofere. Ci doar de tine!!.
Maestre, iti dau inapoi oglinda.. nu-mi mai este de folos..
– Asa e, fiul meu, zambi multumit maestrul. Te-ai gasit pe tine cel adevarat. Dar, ca sa fii pe deplin fericit, ofera din prea plinul tau si celorlalti, daruieste fericire din fericirea ta si vei avea insutit”.
– Adevarat,..pot?
– Invata-i pe oameni sa se cunoasca, sa se descopere pe ei insisi, oferindu-le ocaziile, intamplarile prin care sa “afle”ceea ce au uitat: Fericirea sufletului viu. Tu esti oglinda celuilalt, iar celalalt, la randul lui, oglinda este celui de langa el. Toti suntem oglinzi al unuia si aceluiasi tot. O viata intreaga colindam prin” sala oglinzilor” cautand-o pe cea originara. In final, raman doar doua: tu si Dumnezeu, iar intre voi
Viata..infinita viata”
– Hai, acum la lucru.. ca avem treaba!

Se despartira…
Doi intelepti, pentru a trai in lume.

Sursa: http://filedelumina.ro/2015/06/07/oglinda-inteleptului/

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011