Eclipsa Totala de Luna in Balanta – 4 aprilie 2015 – semnificatii astrologice

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPEM DIN NOU CURSURILE ABHEDA YOGA pentru adulti. După 21 martie 2015 începem din nou înscrierile la cursurile yoga la incepatori, pana pe 30 iunie. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 70 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ............................................................................................... INCEPEM UN NOU CURS DE YOGA PENTRU COPII: Cursul de Yoga pentru Copii .................................................................................................................................................... INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

featPe data de 4 aprilie 2015, vom avea o Eclipsa Totala de Luna in Balanta, care este de fapt o Luna Plina mai speciala: Luna se afla in opozitie cu Soarele, iar eclipsa o face mai puternica cu  efecte de durata. Emotiile sunt sporite, ceva va fi pus in lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti mai bine.

INFLUENŢA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adica de pe  3 aprilie, ora 21:06, pana pe 5 aprilie, ora 09:06! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună.

Ce este bine sa evitam in aceasta perioada: este neintelept sa facem dragoste in perioada de influenta nefasta a Lunii Pline. In timpul actului amoros, datorita fuziunii si dilatarii aurice profunde dintre cei doi iubiti, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, intr-un mod inconstient, vibratiile negative existente in mediu. S-a constatat ca acele cupluri care NU respecta aceasta interdictie, se confrunta mult mai des cu probleme si tensiuni penibile, care nu au au adeseori nici o motivatie, respectiv asta exacerbeaza manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretentiilor si uneori a starilor de violenta verbala, psihică sau chiar fizica.

Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre. In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 2 aprilie 2015, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii, si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire. Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

 

………………………

Aspecte specifice

 

Luna Plina se formeaza in semnul echilibratei Balante, pe data de 4 aprilie 2015, la ora 15:06 ora Romaniei pe gradul 14:24 in Blanata, in opozitie cu Soarele aflat in semnul Berbecului pe gradul 14:24, iar Luna se afla in  apropierea Nodului Nord Lunar in Balanta gradul 10:01.

Dupa cum ne-am obisnuit, stim deja ca momentul astral de Luna Plina ne aduce in prim plan, promisiunea implinirii unor activitati incepute la Luna Noua care s-a format in acelasi semn, deci tot in Balanta, pe 24 septembrie 2014, cand am plantat “semintele”, iar acum vom culege roadele, depinde de cum am “udat” si ingrijit gradina in acest interval de timp.

Cei care vor fi mai mult influentati de aceasta energie astrala, vor fi cei care sunt nascuti in jurul datei de 4 aprilie,  iulie, octombrie sau ianuarie ( plus , minus 3 zile), ei vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 14 din Berbec, Rac, Balanta sau Capricorn (semnele mutabile),

 In esenta, o Eclipsa de Luna ( culegem ce am semanat fara niciun control din partea noastra, liberul arbitru este minim) se formeaza in apropierea unui Nod Lunar (distanta dintre gradul Lunii si cel al Nodului Lunar trebuie sa fie pana in 19 grade). Nodurile lunare dezvaluie prin cele doua puncte opuse (Nodul Sud si Nodul Nord ) Legea Universala a Karmei :”Vom culegem ceea ce am semanat “ sau “ Pentru fiecare actiune, exista o reactiune”.

In toate eclipsele, “ actorii astrali “ sunt Soarele, Luna, Pamantul si Nodurile Lunare – care reprezinta puncte matematice de soarta aflate la intersectia dintre calea Lunii in jurul Pamantului (viata noastra personala si sufletul nostru) si calea Pamantului in jurul Soarelui –cararea vietii. Fara aportul Nodurilor Lunare, conjunctia Soare –Luna ramane o Luna Noua iar opozitia Soare- Luna ramane o Luna Plina.

Nodurile Lunare dezvaluie traseul sufletului nostru in timp ce restul actorilor astrali (planetele , asteroizii, punctele matematice) ne ajuta sa facem aceasta calatorie. Daca Nodul Sud ne vorbeste despre trecut, Nodul Nord ne vorbeste despre viitor, are o legatura directa cu noile experiente necesare in existenta actuala, sunt lectiile pe care trebuie sa le invatam, putem vorbi de un drum greu dar care  ofera oportunitati pentru dezvoltare. Eclipsa de Luna in Balanta in asociere cu Nodul Nord in Balanta arata ca relatiile, armonia, cultivarea pacii, respectarea legilor, sunt cai benefice pentru sufetul nostru.

In cazul Eclipsei de Luna, Soarele, Pamantul si Luna sunt aliniate perfect. Pamantul se afla in mijloc, blocand lumina Soarelui catre Luna. Acum, dialogul astral intre semnele Balanta  –Berbec (Luna, Soare, Nodul Nord  si Nodul Sud ) este blocat de Pamant, iar lumina Soarelui nu mai poate ajunge pe Luna pentru a fi trimisa apoi pe Pamant.

Aceasta Eclipsa totala de Luna in Balanta vorbeste intr-un limbaj karmic despre relatii iar Jupiter se afla in miscare retrograda in Leu si este mediatorul acestui moment, un mediator ce stie sa gaseasca in trecut (Jupiter retrograd in casa XII) puncte de sprijin importante. Oportunitatile apar prin credinta, ghizi spirituali, compasiune, intuitie, fel de fel de simboluri care arata calea cea buna.

Semnul Balantei, in care se formeaza aceasta eclipsa de Luna este simbolizat printr-un cantar, Balanta este asociata cu echilibrul, armonia, justitia, etica si legea. Balanta este asociata cu Legea Armoniei iar scopul acestei energii este de a aduce  armonie si echilibru in lume prin relatii corecte. Acest semn astrologic cantareste orice relatie, este totul despre stiinta relatiilor umane, comunitare, nationale, cosmice si universale.  Acesta este un moment favorabil pentru a merge mai departe, in timp ce rezolvarea unor problemele din trecut si pasii gresiti, devin adevarate lectii de viata pentru calatoria noastra prin viata.

 

 

sursa: http://adriana-astro.com/

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011