Tabara ABHEDA YOGA – Moeciu de Sus, aprilie 2016

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPE UN NOU CURS ABHEDA YOGA pentru incepatori in data de SAMBATA 19 MARTIE 2016, orele 11-13 la sala Abheda Yoga din Piata Sudului, langa Sun Plaza.. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 80 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ....INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. .............................................................................................................................

12
tab

tab1

Dragi Prieteni

In perioada 6-10 aprilie 2016 Școala Abheda Yoga, sub egida Societații Academice AdAnima are plăcerea de a vă anunța că organizează o retragere (tabara spirituală) într-un paradis montan, înconjurat de o ambianță idilică, cu izvoare cristaline și un aer curat și plin de prana, in statiunea Moeciu de Sus la pensiunea ”House of River”!

Costurile pentru cazare + masa vor fi de 90 de ron de persoana pe zi,(vom avea 3 mese lacto-ovo-vegetariene pe zi, asigurate de gazde).

Taxa de tabara este de 100 de ron de persoana.

IN TABARA SE VOR PREDA INVATATURI NONDUALISTE DIN YOGA FUNDAMENTALA ABHEDA – CALEA INIMII (DE FAPT ESTE CEL MAI IMPORTANT ASPECT AL TABEREI) ȘI SE VA PRACTICA YOGA TIMP DE APROAPE 4 ZILE (MIERCURI SEARA – JOI – VINERI, SAMBATA, DUMINICA), IN PERIOADA 6 -10 APRILIE.

VA AVEA LOC O MEDITATIE STAFETA CONTINUĂ DIN PRIMA ZI DE TABARA LA CARE VA PUTEA PARTICIPA ORICINE, ASTFEL INCAT IN FIECARE MOMENT AL TABEREI IN CAMERA DE MEDITATIE VA EXISTA CEL PUTIN O PERSOANA CARE VA MEDITA.

Cine dorește poate participa mai putine zile, in functie de posibilitatile fiecaruia.

Este o ocazie specială de a ne cunoaște si de a practica intensiv anumite tehnici de yoga nondualistă Abheda Yoga (Calea Inimii) care pot fi foarte eficiente într-o astfel de retragere.

Va fi si o seara de PETRECERE SPIRITUALĂ, fara alcool ori substante interzise de perspectiva yoghina (și de lege) , un spectacol al talentelor artistice si multe vizionari de filme spirituale speciale.
Poate participa oricine crede ca este interesat de un astfel de efort spiritual și că poate respecta optiunile celorlalti participanti, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

Se poate veni in tabara cu familia ori cei dragi care nu doresc să participe direct, dar trebuie să vă asumați grija și iubirea manifestată față de ei pentru ca și ei să se simtă bine în Tabăra Abheda Yoga.
Se vor face initieri in tipuri de meditatii care permit progresul spiritual, astfel incat oricine are aspiratia de a incepe o evolutie spirituala accelerata, poate avea acum ocazia sa o faca.
Persoanele care doresc sa fie insotite, pot participa astfel daca estimeaza ca este posibila o integrare armonioasa in tabara.

tab2Retragerile spirituale de scurta durată au o mare eficiența deoarece căutătorul spiritual nu are timp să se blazeze, aspirația spirituală este proaspata și intensitatea trăirii maximă.
O astfel de retragere oferă un impuls spiritual enorm a cărui influentă va fi resimtita în saptamanile si chiar lunile urmatoare, în functie de aspirația fiecaruia si practica zilnica.

Se vor realiza: meditatie, hatha yoga, yoga hrănirii, diferite forme de meditatie și metode de yoga conjuncturală în mijlocul vietii.
Este o invitatie pentru persoanele care vor sa realizeze un salt spiritual major în scurt timp și care sunt hotarate sa realizeze pentru aceasta un efort intensiv.
Se pot face plimbari și scurte drumetii pe munte.

Aspecte organizatorice:
– costurile pentru cazare si masa vor fi de 90 de ron de persoana pe zi,(vom avea 3 mese lacto-ovo-vegetariene pe zi, asigurate de gazde)
– transportul, in unele cazuri poate fi organizat prin conexarea cu alte persoane care au locuri libere în masina;
– este posibila si cazarea la cort, pentru persoanele care doresc aceasta (si au cort);noi avem cateva corturi ce pot fi folosite, dar este necesar sa aduceti propriile obiecte necesare pentru a dormi in ele: pături, lenjerie, eventual izopren.
– hrana este lacto-ovo-vegetariana (deci fără carne).

Pentru înscriere în vederea participării la TABARA SPRITUALĂ „ YOGA IN LIFE”, adresati-vă colegei noastre Tania Brandusoiu, ce și-a asumat cu dragoste misiunea pe care pana acum o indeplinea cu entuziasm Nicu Bolintis.
Ea poate fi contactată la
numărul de telefon – 0744.327.347
pe mail – [email protected]
iar pe facebook – Tania Brr
si telepatic direct – doar vă gânditi la ea si transmiteti cu multa grijă …:-)

Va aștepăm cu drag,
Acharya Leonard

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line.


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011