Cele 10 lucruri importante despre Kundalini în Abheda Yoga

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPE UN NOU CURS ABHEDA YOGA pentru incepatori in data de SAMBATA 19 MARTIE 2016, orele 11-13 la sala Abheda Yoga din Piata Sudului, langa Sun Plaza.. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 80 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ....INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. .............................................................................................................................

kundalini
1. Energia Kundalini își are Sursa in Muladhara – centrul radacina și ea alimentează toate procesele vitale și toate trăirile noastre, conferindu-le INTENSITATE.

2. Ea este de natură feminină, indiferent dacă suntem bărbați sau femei, este infinită și necreată, manifestandu-se ca un „izvor” în corpul nostru și ea există astfel chiar și dacă o ignorăm sau nu o dorim (din diverse motive, in general – nejustificate).

3. Trezirea ei inseamnă manifestarea ei cu o intensitate uriasă, ceea ce reprezintă, cu sigurantă o experientă interioară de excepție. Cum se trezește? Prin naștere, prin unele accidente (căderi pe spate, de exemplu) prin unele emoții foarte puternice ori, mai ales, prin anumite exerciții din Yoga.

4. Ce se face cu ea ? Este ridicată, prin diverse metode, pe canalul subtil central din coloană și ea va energiza fiecare centru întalnit, până când ajunge în Sahasrara, „centrul cu o mie de petale”, centrul spiritual al fiintei, la nivelul căruia vom simti totul cu o intensitate foarte mare – chiar infinită, la un moment dat. Ea oferă astfel stări de conştiinţă modificate, conştienţă superioară, stări de transă spontane și experienţe mistice, experienţe de iluminare, cunoaştere directă a unei realităţi mai vaste, conştiinţă transcendentă.

5. Nu este intelept să trezim această energie uriasă fără a avea la indemână o ghidare calificată din partea unui Maestru spiritual în care avem incredere; există putine persoane în lume care pot oferi în mod autentic o astfel de ghidare pentru a evita PERICOLELE unui astfel de eveniment și pentru a ne bucura doar de avantajele pe care ni le oferă. IN MOD SPECIAL AVERTIZĂM ASUPRA PERICOLULUI FOLOSIRII INFORMATIILOR CITITE DIN CARTI SAU AFLATE DIN DIVERSE SURSE DE PE INTERNET – FĂRĂ O GHIDARE AUTENTICA.
DECI – „NU SE POATE INVATA DIN CARTI”.

hqdefault
6. Manifestarea Energiei Kundalini poate genera anumite kriya-uri sau mișcări aparent mai greu de controlat și persoana respectivă poate părea neobișnuită, dar aceste kriya-uri sunt trecătoare, sunt din ce în ce mai ușor de controlat și putem să evităm manifestarea lor – dacă dorim.

7. Este posibil să ca în urma trezirii lui Kundalini să se reducă mult nevoia reală de somn, să avem mult mai multă putere de muncă ori pentru a realiza orice, în indiferent ce direcție.

8. Pot apare experienţe psihice, percepţii extrasenzoriale, experienţe extracorporale, amintiri din vieţi anterioare, călătorii astrale, conştientizarea directă a aurelor şi chakrelor, contact telepatic cu îndrumători spirituali prin intermediul vocilor interioare, viselor sau viziunilor.
În cazul anumitor persoane pot apărea creativitate sporită, noi capabilități și aspirații în autoexprimare şi comunicare prin știință, muzică, artă şi poezie și sport.
Fie că știau, fie că nu știau, foarte multi sfinți, artiști, oameni de știință sau sportivi au experimentat stări deosebite și au avut realizări excepționale datorate energiei Kundalini trezită (fie și într-un mod inconștient) și ascensionată .

9.Persoanele care au această energie fundamentală trezită este posibil să manifeste o energie erotică debordantă și o nouă perspectivă și înțelegere asupra acestei laturi a ființei umane.
Treziea energiei Kundalini este posibil să fie pierdută dacă nu este menținută continența sexuală perfectă, dacă ne folosim posibilitățile făcând rău, neglijând sentimentele și suferințele altor ființe sau încălcând nonviolenta.

10. Stăpânul Suprem al lui Kundalini este Sinele Suprem Atman ori Shiva din Sahasrara. Ego-ul NU ESTE.

Acharya Leonard

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line.


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011