Luna Noua in Berbec – 7 aprilie 2016, ora 14:23 – semnificatii astrologice

DRAGI CAUTATORI SPIRITUALI, INCEPE UN NOU CURS ABHEDA YOGA pentru incepatori in data de SAMBATA 19 MARTIE 2016, orele 11-13 la sala Abheda Yoga din Piata Sudului, langa Sun Plaza.. Primele 4 saptamani participarea este gratuita, dupa care este necesara o donatie de 80 de lei pe luna, fiind posibile si unele reduceri si gratuitati, in cazuri speciale. Va asteptam cu drag! ....INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. .............................................................................................................................

Aries-Moon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luna Noua este cea care ne pune in fata unor noi inceputuri, acum este momentul favorabil  initierilor dar si al plantarii de noi ”seminte” in planul ideilor, seminte care vor creste si vor germina fiind sustinute de energia lunara aflata in crestere.

Aspectul de Luna Noua reprezinta uniunea energiilor lunare cu cele solare, si aducerea lor intr-un echilibru perfect. Atunci cand cele doua astre impart acelasi grad zodiacal, are loc o „casatorie cosmica”, care fuzioneaza masculinul si femininul intr-o unitate perfecta,  permitand  sa se manifeste energia tainica a inceputului, o forta Universala ce favorizeaza folosirea corespunzatoare a liberului arbitru.

 Daca  acum, urmarim sa gasim un perfect acord intre vointa noastra si Voia lui Dumnezeu, constiinta noastra va trece prin transformari spirituale de exceptie ce vor conduce la dobindirea starii de armonie.

Pentru a benefcia din plin de acest aspect astrologic este indicat sa  realizam o scurta meditatie de circa 20 de minute, in perioada de sa de maximum, cu 10 minute inainte si 10 minute dupa ce acesta are loc, adica intre  14:13 si 14:33.

Cum meditam: asezati pe un scaun cu spatele drept si cu mainile odihnindu-se pe coapse cu palmele in jos, urmarim sa ne relaxam complet corpul, in special muschii fetei. Este necesar sa ne simtim corpul fizic abandonat si imobil. Dupa ce am realizat “parcarea” corpului fizic ne indreptam atentia in interiorul corpului, in mijlocul pieptului si ne imaginam ca ne aflam adimensionali, la acel nivel.

Pe tot parcursul meditatiei, urmarim sa simtim influenta complexa a acestui moment astral, de Luna Noua, caracterizat printr-un minim al energiei lunare si un maxim al energiei solare.

 

 Shiva Ratri

 Noaptea care precede acest fenomen de Luna Noua, in cazul nostru noaptea dinspre 6 spre 7  martie  2016 , este sarbatorita in traditia spirituala orientala sub numele de Shiva Ratri. Merita sa mentionam importanta acestui moment astral asa cum este el revelat de traditia spirituala orientala, ca sarbatoarea noptii tainice a lui Shiva. Conform descrierii acestei sarbatori, in faimoasa lucrare  Shiva – Purana, legenda imemoriala a Zeului Shiva”, noaptea de dinainte de Luna Noua este o noapte a transcendentei divine, iar daca ne angrenam in activitati spirituale putem obtine rezultate exceptionale care sa echivaleze cu rezultatele obtinute in urma unui an de practica spirituala asidua.

Pe parcursul acestui moment astral, este bine sa avem o alimentatie usoara, sa reducem ritmul activitatilor zilnice, si sa incercam sa ne orientam catre interior, fiind constienti ca aceasta noapte este deosebit de eficienta pentru practica meditatiei, ea oferindu-ne ocazia sa realizam astfel, importante progrese spirituale.

 

luna-noua-berbecAspecte specifice

 Luna noua se formeaza la data de  7  aprilie 2016, ora 14:23, ora Romaniei, pe  gradul  18:04, in Berbec, moment in care Luna si Soarele se afla in fuziune pe acest grad, energizand casa a IX-a, o casa  ce ofera ajutor divin pentru  proiecte si activitati care ne extind mintea, ne inalta sufletul. Ne putem simti reinnoiti printr-o perspectiva noua asupra vietii noastre, asupra identitatii noastre, asupra societatii in care traim. Cu aceasta Luna Noua in Berbec (semn de foc) intr-o casa IX de foc, se deschide o poarta catre cer prin care  scantei divine sunt trimise asupra noastra pentru cautarea adevarului in tot ce tine de credinta, invatamant superior, cunostinte, religie, filozofii, lege, aplicarea legii, lege divina, strainatate, banii partenerului de viata.

Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Berbecului in harta natala a fiecaruia.

 Cu Luna Noua in Berbec  pe gradul 18, cei nascuti in jurul datei de  7  (plus, minus trei zile) din semnele  cardinale  (Berbec,  Rac, Balanta , Capricorn)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 18 din orice semn zodiacal.

Aceasta Luna Noua in Berbec face un aspect de careu provocator cu Pluto in Capricorn, un aspect de conjunctie cu Uranus in Berbec si un aspect de trigon benefic cu Saturn retrograd in Sagetator.
Uranus in Berbec  da un ton important  acestui moment astral, aduce schimbarea brusca, emotia geniala, revolta impotriva trecutului, si ne vindeca frica.

Saturn retrograd este cel care linistete lucrurile acum, ne spune pe un ton rece dar prietenesc ca lucrurile pot fi rezolvate lent, ordonat si cu mare atentie.

O planeta retrograda ne ajuta sa revenim la ziua de ieri, luna trecuta, anul trecut, vieti trecute in scopul de  a rezolva situatiile de viata neterminate sau care au acumulat greseli, taxe karmice.

Este un bun moment sa facem curat in trecut, in amintiri si probleme ramase nerezolvate.

 

 

sursa: http://adriana-astro.com/

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line.


Live streaming video by Ustream ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011