Invitatie la meditatie ȘTAFETĂ – orele 20-10 (adică „peste noapte”)

INCEPE O NOUA PERIOADA DE INSCRIERI LA CURSURILE DE YOGA. PENTRU ACEASTA, DACA DORITI, TRIMITETI MAIL LA [email protected] CU NUMELE SI NR. DV. DE TELEFON SI MENTIUNEA „PENTRU INSCRIERE LA CURSUL DE YOGA”. CURSURILE AU INCEPUT MAI DEMULT, DAR PUTETI SA VA INSCRIETI PENTRU UN CURS PREGATITOR DE 3 SAPTAMANI (o data pe saptamana), DUPA CARE PUTETI VENI LA CURSURILE DE ANUL 1 OFICIALE ALE SCOLII. INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI GASI AICI. ...................................................................................................................................................................................................................... Pentru a primi întotdeauna articolele si anunturile evenimentelor pe mail puteti sa vă abonati la newsletter trimiţându-ne un mail pe adresa de contact [email protected] cu mentiunea "pentru newsletter" şi, eventual, numele şi numarul de telefon. Materialele publicate aici sunt scrise, alese, adaptate ori inspirate de Acharya Leonard. ...................................................................................................................................................................................................................... To receive the articles and the event announcement in your mail-box, you can put your mail in the list by writing a short mail to [email protected] with the text „For newsletter” and, eventually, your name and telephone number. The texts from this site are written, chosen, adapted or inspired by Acharya Leonard. ......................................................................................................................................................................................................................

Dragi aspiranti la desăvârșire și realizare spirituală…!
Vă propunem să realizăm împreuna o
Meditatie Ștafetă în noaptea de sambata spre duminică -orele 20:00-10:00 (fiecare isi alege un interval orar potrivit din perioada 21:00-10:00 pe care si-l asuma).

Meditatia stafeta are loc in Bucuresti, la sediul nostru din Piata Unirii- in Bucuresti.

Este vorba despre un efort colectiv de o valoare exceptionala în care exista in fiecare moment cel putin o persoana care si-a asumat responsabilitatea de a medita.

Cand sunt multi, puterea creste!

Aceasta meditatie este o sansa speciala si poate UNICA pentru fiecare participant deoarece efectele subtile ale meditatiei stafeta sunt mult mai puternice decât propriul efort spiritual și evolutia spirituala este substantial accelerata.

In plus, este o metodă excelentă de a obține realizări spirituale importante, chiar dacă în restul timpului suntem, poate, ocupati sau ne reusim sa realizăm eforturi spirituale semnificative si regulate.

Fiecare isi alege un interval orar potrivit din aceasta perioada pe care si-l asuma (sau mai multe).

Unitatea cea mai mica de timp in care se poate medita este de 30 de minute dar este perfect posibil si indicat sa realizati meditatie chiar toata perioada de 12 ore, adica de la ora 21 la ora 10.
Pentru persoanele care doresc sa se odihneasca intre meditatii, inainte sau dupa exista posibilitatea de a folosi spatiul existent (una din camere).

Participarea este gratuita dar este conditionata de un bun comportament si de o minima experienta in meditatie. Deci poate participa oricine (are aspiratie si stie cate ceva despre meditatie)!

Pentru persoanele care nu sunt initiate in metode meditative, se vor face initieri in metode simple si eficiente, de aceea sunt rugate sa vina la sala la ora 20.

Este necesar ca fiecare participant sa aducă 5-6 lumânări pastilă albe (deci neparfumate) și, optional, să aducă flori si fructe pentru participarea la o anumita ceremonie.

Este foarte bine (dar nu obligatoriu) ca toti participantii sa fie inca de la inceput (ora 20), pentru a participa la ceremonia de incepere a meditatiei stafeta și pentru a primi instructiunile.
Sugerăm persoanelor care stiu ca au nevoie de un scaun sau alte instrumente pe care sa mediteze să aduca de acasa un astfel de scaun (de exemplu, scaun pliant) pentru situatia (mai putin probabilă) in care scaunele pe care le avem nu ar fi suficiente sau potrivite.
Va steptam cu drag, dar va rugam sa ne scrieti cat mai curand care sunt optiunile dumneavoastra pentru intervalele orare, pentru a organiza si completa toata perioada.
Cu drag
Yogacharya Leonard

Evoluția spirituală în grup poate fi FOARTE RAPIDA

Oricine poate constata că, DE OBICEI, este mult mai usor să obținem rezultate atunci cand venim la sală și facem yoga impreuna.
Influenta grupului spiritual (mai ales atunci cand acesta actionează la unison) si a profesorului sau maestrului spiritual poate fi atât de importantă încât rezultatele să fie mult mai mari, mai semnificative, mai intense decât dacă am acționa singuri.

Cat de important este acest fenomen?

Efectul poate fi unul urias, eficienta eforturilor nostre putand fi de 10-100 sau chiar de 1000 de ori mai mare.
Uneori efectul actiunii in grup face diferenta intre „nimic” (eficienta zero) si realizarea spirituală ultimă (eficientă „infinită”).
Am remarcat deseori că fiecare parcurge calea spirituală singur si că nimeni nu o poate parcurge în locul nostru.
Da, e adevărat, dar asa „singuri” cum suntem pe propria noastră cale, „colegii” si „profesorii” (si ei „singuri” pe calea lor) pot avea o mare influenta, fie că vrem, fie ca nu vrem aceasta.
Compania persoanelor cu preocupări spirituale este o metoda minunată pentru a ne creste aspiratia spirituală și pentru a evolua spiritual rapid.
In acest sens este semnificativ un citat din evanghelia lui Matei,
„(Matei 18)
19. Iarăşi grăiesc vouă că, dacă doi dintre voi se vor învoi pe pământ în privinţa unui lucru pe care îl vor cere, se va da lor de către Tatăl Meu, Care este în ceruri.
20. Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor. ”
A ne conecta la efortul sau aspiratia spirituala a unui grup necesită si discernământ pentru a ne păstra propria cautare și propriile energii transformatoare, dar un spirit cat-de-cat treaz reuseste in mod aceptabil aceasta. În plus, un grup cu preocupari spirituale orientează el însuși pe participanti către intele1pciunea de a se bucura de maximul de libertate (ori, poate, chiar, de „ starea de eliberare”).

...................................................................................................................................................................................................................... Urmareste si Abheda yoga - Video de prezentare

Yoga in Life - Abheda Yoga from Leonard Radutz on Vimeo.

...................................................................................................................................................................................................................... Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine este membra in Federatia de Yoga din Romania. fyr-logo1 index Societatea Academica Adanima organizeaza conferinte cu diferite teme esoterice și cursuri regulate de yoga nondualistă practica Abheda Yoga.

The Academic Society AdAnima is organizing conferencing and regular courses Practical nondualist Abheda Yoga. ...................................................................................................................................................................................................................... Inscrieri se fac, atat la sala cat si la telefonul 0788-377773 sau email-ul [email protected].

Persoanele din alte localități pot participa la conferinte on-line (http://www.justin.tv/adanima).

Urmareste aici cursurile online Abheda -Yoga. Watch live video from adanima on Justin.tv ...................................................................................................................................................................................................................... picture0011